11 Eylül 2015 Cuma

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye jet yanıt

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe'nin bordo-mavili futbolcu Erkan Zengin hakkında yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Erkan Zengin'in basına yansıyan demeçlerinden Fenerbahçe yönetiminin rahatsız olduğu, bu nedenle cevap verme zorunluluğunun doğduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin yapmış olduğu transferlerin bordo-mavili kulübü ilgilendirmediği vurgulanan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Bu bile oyuncumuzun ne kadar değerli olduğunun tek başına delilidir. Kaldı ki Erkan Zengin, Fenerbahçeli oyuncuları rencide edecek bir cümle kurmamış, aksine tüm futbol kamuoyunun hemfikir olduğu bir konuya takım arkadaşını onore ederek değinmiştir. Fenerbahçe'nin yapmış olduğu transferler bizi ilgilendirmez fakat Nani ve Van Persie transferlerinden sonra Avrupa futbol kamuoyunda ligimiz hakkında 'Türkiye Süper Ligi organik çöp bidonu' diye haberler yapıldığı da ortadadır. Oyuncumuz bu duruma üzülüp, rahatsızlığını dile getirmiştir. Fenerbahçe Kulübü'nün Erkan Zengin'e cevap vermek yerine Avrupa kamuoyuna cevap vermesi daha doğru olacaktır."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel MesajlarEn Güzel Mesajlar demirdöküm servisi baymak kombi servisi demirdöküm servis ferroli servisi ferroli kombi servisi protherm servisi vaiallat kombi servisi demirdöküm servisi dolcevita servisi protherm servisi protherm servis