11 Eylül 2015 Cuma

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye jet yanıt

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe'nin bordo-mavili futbolcu Erkan Zengin hakkında yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Erkan Zengin'in basına yansıyan demeçlerinden Fenerbahçe yönetiminin rahatsız olduğu, bu nedenle cevap verme zorunluluğunun doğduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin yapmış olduğu transferlerin bordo-mavili kulübü ilgilendirmediği vurgulanan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Bu bile oyuncumuzun ne kadar değerli olduğunun tek başına delilidir. Kaldı ki Erkan Zengin, Fenerbahçeli oyuncuları rencide edecek bir cümle kurmamış, aksine tüm futbol kamuoyunun hemfikir olduğu bir konuya takım arkadaşını onore ederek değinmiştir. Fenerbahçe'nin yapmış olduğu transferler bizi ilgilendirmez fakat Nani ve Van Persie transferlerinden sonra Avrupa futbol kamuoyunda ligimiz hakkında 'Türkiye Süper Ligi organik çöp bidonu' diye haberler yapıldığı da ortadadır. Oyuncumuz bu duruma üzülüp, rahatsızlığını dile getirmiştir. Fenerbahçe Kulübü'nün Erkan Zengin'e cevap vermek yerine Avrupa kamuoyuna cevap vermesi daha doğru olacaktır."

"Şifo" ikinci döneminde ilk sınavını verecek

Gençlerbirliği'nde yeniden teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Özdilek, kırmızı-siyahlı takımla ikinci dönemdeki ilk sınavını yarın Bursaspor'a karşı verecek.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasındaki Bursaspor-Gençlerbirliği maçı, yarın saat 17.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Ligin ikinci haftasında görevden alınan Stuart Baxter'ın yerine milli takım arasında Gençlerbirliği ile bir yıllık sözleşme imzalayan "Şifo", bu maçla başkent temsilcisindeki ikinci döneminde ilk resmi maçına çıkacak.

Gençlerbirliği'nde daha önce 2013-2014 sezonunda görev yapan Özdilek, ilk döneminde 28 maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet almıştı.

Kırmızı-siyahlı ekip, 9. haftada takımın başına geçen Özdilek yönetiminde 2013-2014 sezonunu 45 puanla 9. sırada bitirmişti.

- 3 maçta 3 puan


Gençlerbirliği, ligin ilk üç haftasında topladığı 3 puanla haftaya 13. sırada girdi.

Sezona 3-2'lik Çaykur Rizespor yenilgisiyle başlayan kırmızı-siyahlı takım, ardından 3-1'lik Antalyaspor mağlubiyetiyle teknik direktör krizi yaşadı.

Başkent ekibi, Baxter'ın görevine son verilmesinin ardından 3. hafta Kasımpaşa maçına yardımcı antrenör Naci Şensoy yönetiminde çıktı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 kazanan Gençlerbirliği, üç puanla tanıştı.

"12 Dev Adam"ın rakibi Fransa

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın ikinci turunda Türkiye, ev sahibi Fransa ile çeyrek finale kalmak için yarın parkeye çıkacak.

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın ikinci turunda Türkiye, ev sahibi Fransa ile çeyrek finale kalmak için yarın parkeye çıkacak.

Almanya, Fransa, Letonya ve Hırvatistan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, B Grubu'nu 4. sırada tamamlayan Türkiye, turnuvanın favorileri arasında gösterilen Fransa ile ikinci turda karşılaşacak.

Eleme usulü tek maç üzerinden oynanacak iki takım arasındaki çeyrek finale kalma mücadelesi, Fransa'nın Lille kentinde TSİ 22.00'de başlayacak.

B Grubu'nda İtalya'yı 89-87, Almanya'yı 80-75 ve İzlanda'yı uzatmalarda 111-102 mağlup eden Türkiye, İspanya'ya 104-77 ve Sırbistan'a ise 91-72'lik skorlarla kaybederek 8 puanla üst tura yükseldi.

Fransa ise A Grubu'nda Finlandiya'yı 97-87, Bosna Hersek'i 81-54, Polonya'yı 69-66, Rusya'yı 74-67 ve İsrail'i 86-61 yenerek namağlup lider unvanıyla Türkiye'nin rakibi oldu.

Günün diğer ikinci tur maçlarında Letonya-Slovenya (TSİ 13.00), Yunanistan-Belçika (TSİ 15.30) ve İspanya-Polonya (TSİ 19.30) üst tura kalmak için mücadele verecek.

Alves ve Ba'ya özel program

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18:30'da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Kanat organizasyonlarıyla süren antrenman, çift kale maçla tamamlandı.

Tedavisi devam eden Simon Kjaer antrenmanda yer almazken, Bruno Alves ve Abdoulaye Ba çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü
Güzel MesajlarEn Güzel Mesajlar demirdöküm servisi baymak kombi servisi demirdöküm servis ferroli servisi ferroli kombi servisi protherm servisi vaiallat kombi servisi demirdöküm servisi dolcevita servisi protherm servisi protherm servis